• Evenemang idag
Torsdag
7
December 2017
Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket Halmstad

Författarbesök: Kalle Lind

På Spåret-finalisten Kalle Lind har skrivit en bok om onödiga böcker. 88 böcker du inte behöver läsa är den ultimata guiden till böckerna du inte trodde fanns. Böcker med konstiga recept, böcker om märkliga ämnen, böcker av udda författare, böcker som tidens tand har gnagt sönder för evigt. Böcker som är absolut onödiga – och just därför så väldigt fascinerande. Hör honom berätta om boken på Stadsbiblioteket.

Kalle Lind är skribent, radiopratare, manusförfattare, krönikör och kulturarbetare. Han ingick i redaktionen för P3:s omtalade humorprogram "Hej Domstol" och driver den mycket uppskattade bloggen "En man med skägg".

När: Torsdag 7/12 18.30-19.30
Var: Stadsbiblioteket, Klarasalen
Entré: 100 kr, student 50 kr. Förköp 035-13 71 81

Foto: Nils Lind

I siffror

26 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

68 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarbesök: Kalle Lind, Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari