• Evenemang idag
Torsdag
19
Oktober 2017
Halmstad

Otis Gibbs & Anthony D'Amato

Först och främst Mr Americana själv, Otis Gibbs. För fem år sedan gästade han Halmstad med sin humor och sina sånger om ett annat, fattigt och oglamoröst Amerika som han ser på sina otaliga turnéer runtom i landet. Otis Gibbs är en iakttagare både som konstnär, fotograf och artist. Han har ett tiotal plattor bakom sig och det är en stor personlighet vi kommer att få träffa. Det tror jag alla som såg honom för fem år sedan kan intyga! Lyssna på Otis när han sjunger "Darker side of me":
www.youtube.com/watch?v=sulwOnz8eX4

Egentligen kunde det räckt med Otis Gibbs! Men, för någon vecka sedan fick vi veta att Anthony D´Amato följer med som support. På Spotify ser jag att hans mest spelade låt har lyssnats på 2,5 miljoner gånger! Jag förstår varför, det är hur bra som helst! Han är en ung singer-songwriter, som ändå redan hunnit göra tre skivor med namnkunniga producenten Mike Mogis, som bl.a. jobbat med First Aid Kit.
Rolling Stone utnämnde honom till "an artist you need to know".
Lyssna när han sjunger"If it don´t work out":
www.youtube.com/watch?v=4EelCVkex4c

Arr: Bengt-Göte Bengtsson, Studieförbundet Vuxenskolan, med stöd av Kultur Halland.

I siffror

33 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Otis Gibbs & Anthony D'Amato, Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December