• Evenemang idag
Onsdag
18
Oktober 2017
Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket Halmstad

Jakob Petrén & Greger Siljebo

Dag: Onsdag 18/10
Tid: 12.00-12.40
Plats: Stadsbiblioteket, Nissanscenen

Entré: Fri entre.

"Låtar inifrån" är en genrebefriad blandning av egen och andras musik som av olika skäl fått en plats i de inre rummen. Självfallet lyser duons olika musikaliska rötter igenom, så visst kommer doften av svensk folkmusik, klassisk musik och även en del annat att finnas där. Allvar blandas med humor och förhoppningen är att beröra och samtidigt ge vila och välbehag.

JAKOB PETRÈN har studerat vid musikerutbildningen på Musikhögskolan i Göteborg med professor Hans Pålsson som huvudlärare. Jakob växlar obehindrat mellan allt från klassisk musik till rock och pop. Hans mångsidighet som pianist, arrangör och kompositör har gjort honom till en väl ansedd gäst vid radio och TV-produktioner samt vid flera av de större institutionerna både i Sverige och utomlands. Han har kunnat ses i produktioner såsom tex operan Rigoletto, musikaler som Annie, Evigt Ung och My Fair Lady. Jakob har hela världen som arbetsfält och turnérar flitigt i olika konstellationer. Till publikens stora glädje syns han allt oftare på scen tillsammans med:

GREGER SILJEBO, även han utbildad på musikhögskolan i Göteborg. Med sin musikaliska bredd och nyfikenhet är han en mycket flitigt anlitad musiker och kapellmästare i olika sammanhang. Senast såg vi honom som Spelmannen i Jönköpings konserthus storsatsning, musikalen “Spelman på taket”. Greger äger även rätten att titulera sig riksspelman, och anses av många tillhöra den absoluta eliten inom svensk folkmusik.

Mer nöjen på Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket
Lördag 16 December 2017
I siffror

47 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Jakob Petrén & Greger Siljebo, Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December