• Evenemang idag
Torsdag
16
November 2017
Nordsjö Idé & Design Halmstad Halmstad

Harmoni & Balans i Din Inredning

Välkommen till Nordsjö Idé & Design i Halmstad (Verkstadsgatan 6) för en trevlig kväll med föreläsning av stjärn-bloggaren Jannice Vistrand, mingel, mys samt erbjudanden & rabatter i butiken.

Vi startar 18.00 med mingel. Vi bjuder på dricka och tilltugg. Jannice Vistrand ger oss föreläsningen "Skapa harmoni och balans i din inredning”. Därefter blir en frågestund och du kommer även få möjlighet att ta del av de rabatter och erbjudande som finns i butiken denna kväll.
Lagom till denna kväll har vi fått hem alla fantastiska inredningsprylar, ullfiltar och andra underbara ting som beställdes på FORMEX-mässan i Stockholm i augusti.

Kostnad 150kr.

Anmälan till 035-10 59 00
Begränsat antal platser, först till kvarn!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jannice Wistrand är civilekonomen som bytte karriär och läste till certifierad inredare och auktoriserad Feng Shui-konsult. I år blev hon framröstad av svenska folket till Årets inredningsbloggare 2017 i Elle Decoration Swedish Design Awards .Utöver att föreläsa och vara inredningskonsult driver Jannice nordens största Feng Shuiblogg “Addsimplicity” inom inredning på Sköna hem. I sommar har hon även startat podden Stilsnack med stilexperten Katarina Althin.
I sin föreläsning berättar Jannice om hur vi kan påverka vår vardag med ett harmoniskt inrett hem. I sin föreläsning berättar hon mer om hur vi med färg, form, material och möblering kan påverka vår vardag och skapa förutsättningar för ett harmoniskt hem där välbefinnande står i fokus.

I siffror

38 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
Boenden närmast Nordsjö Idé & Design Halmstad natten mellan 14 och 15 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nordsjö Idé & Design Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Harmoni & Balans i Din Inredning, Nordsjö Idé & Design Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December