• Evenemang idag
Fredag
17
November 2017
Kajskjulets scen Halmstad

Posörerna

I snart 25 år har Posörerna spelat Ulf Lundells kända och okända låtar. Allting började på Restaurang Victoria i Göteborg där Posörerna var husband under 90-talet. Ryktet spred sig och till slut var Posörerna en institution som även Ulf själv kände till.
Posörerna tog sedan långledigt från scenen i nästan 20 år men fortsatte repa och lyssna tills lusten blev för stor och sedan fyra år är Posörerna tillbaka på scenen igen. De gjorde sitt återtåg sommaren 2014 när de avslutade kvällen efter att Eldkvarn och David Urwitz spelat på SydKoster. Efter det har bandet blivit varma i kläderna och i fjol spelade Posörerna bland annat i Floda, Ängelholm och Kristinehamn men också på Porter Pelle i Göteborg. Kvällen i Göteborg blev en sådan succé så det omgående bokades in ett nytt datum. Den 24 november är det åter dags för Posörerna att besöka den lilla restaurangen vackert beläget vid Klippan i Göteborg. Den 17/11 är det dags för Posörerna att gästa Kajskjulet i Halmstad och biljetter bokas på www.tickster.com eller Pusterviksbiljetter vid Järntorget i Göteborg.
Hoppas vi ses där!
Välkomna!
Förköp: https://www.tickster.com/sv/events/mhr5nau90dlthmf/2017-11-17/posorerna-spelar-ulf-lundell

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

43 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjulets scen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Posörerna, Kajskjulets scen

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December