• Evenemang idag
18-18
Okt 2017
Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket Halmstad

Greger Siljebo & Jakob Petrén

Ett tätt och lyhört samspel av fiol och piano!

Låtar inifrån är en genrebefriad blandning av egen och andras musik som av olika skäl fått en plats i de inre rummen. Självfallet lyser duons olika musikaliska rötter igenom, så visst kommer doften av svensk folkmusik, klassisk musik och även en del annat att finnas där. Allvar blandas med humor och förhoppningen är att beröra och samtidigt ge vila och välbehag.


Jakob Petrén - piano
Jakob Petrén växlar obehindrat mellan allt från klassisk musik till rock och pop. Hans mångsidighet som pianist, arrangör och kompositör har gjort honom till en väl ansedd gäst vid radio och TV-produktioner samt vid flera av de större institutionerna både i Sverige och utomlands. Han har kunnat ses i produktioner såsom tex operan Rigoletto, musikaler som Annie, Evigt Ung och My Fair Lady. Jakob har hela världen som arbetsfält och turnérar flitigt i olika konstellationer.

Greger Siljebo - fiol
Med sin musikaliska bredd och nyfikenhet är Greger Siljebo en mycket flitigt anlitad musiker och kapellmästare i olika sammanhang. Senast såg vi honom som Spelmannen i Jönköpings konserthus storsatsning, musikalen “Spelman på taket”. Greger äger även rätten att titulera sig riksspelman, och anses av många tillhöra den absoluta eliten inom svensk folkmusik.

På turné i Halland hösten 2017:

1/10 – Kulturhuset Fyren, Snäckan, Kungsbacka. Konsert kl. 13.00 – fri entré.
13/10 – Gällareds bygdegård, Ullared. Konsert kl. 19.00. Entré, inget förköp.
18/10 – Stadsbiblioteket i Halmstad. Lunchmusik kl. 12.00 - fri entré.
18/10 – Teater Albatross, Ätran. Öppnar kl. 18.30. Konsert och presentation av Teater Albatross nya föreställning – När klockorna stannade – fri entré.
24/10 – Världsarvet Grimeton Radiostation, Varberg. Konsert kl. 19.00, FN-dagen firas på Grimeton - fri entré.

Turnén ingår i konsertserien STUDIO: Intima konserter och kreativa workshoppar. Folkmusik, världsmusik och modern jazz med spännande artister. Utvalda och inbjudna av Kultur i Halland - Musik. Ett samarbete mellan Kultur i Halland, Hallands kommuner och lokala arrangörer.

www.regionhalland.se/studio

Mer nöjen på Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket
Lördag 16 December 2017
I siffror

67 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Greger Siljebo & Jakob Petrén, Biblioteken i Halmstad, Stadsbiblioteket

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December