• Evenemang idag
Onsdag
20
September 2017
Shotluckan Halmstad Halmstad

Lanseringsfest: Äppelpaj på Systembolaget

Nu är det äntligen dags för det ni alla väntat på!

Äppelpaj finns äntligen att köpa på Systembolaget. För att fira detta tänkte vi ha ett litet kalas!


Vi vill förklara hur man köper likören. Vi skulle även vilja bjuda er alla på den så att ni får smaka hur god den är. Dessvärre (eller kanske som tur är, för hur skulle det sluta?!) får man inte bjuda på alkohol på krogen i Sverige. Men under den här kvällen säljer vi Äppelpaj så billigt som det går, dvs vårt inköpspris + 25%, dvs i princip självkostnadspris. Dock bara provsmakning, så att det inte blir kaos :-)

Programmet ser ut som följer:
19.00-20.00
Presentation och likörprovning, för speciellt inbjudna. OBS: Biljett krävs till denna delen av eventet. Ett begränsat antal finns till försäljning på Shotluckan och kostar 100 kronor.
Preliminärt program:
19.00 Presentation av produkten (Kaffe och äppelpaj, vanlig ätbar, serveras)
19.20 Likörprovning. Äppelpaj provas mot fyra andra likörer
19.40 Hur får man tag på sin egen flaska?
19.50 Avslut med Äppelpaj som den serveras på Shotluckan.

20.00-03.00
Öppet för alla. Se till att få en shotbiljett i dörren. Med den får du ett smakprov (2 cl) Äppelpajlikör för 10 kronor. Förslagsvis kan detta betalas i samband med en annan beställning, men funkar även separat.

Eventen kommer köras samtidigt i Halmstad, Lund och Uppsala, så oavsett var du är kan du komma. Och tipsa gärna vänner i de andra städerna.

Ni som inte kan komma, men som ändå vill beställa en flaska kan göra det på https://www.systembolaget.se/sok-dryck/?searchquery=shotluckan& från och med måndag kl 10.00.

För mer info om destilleriet där vi gör Äppelpaj följ länken. https://www.tevsjodestilleri.se/

Tevjö destilleri och kvarn i Hälsingland heter det. Sjunde generationens kvarnägare med hela produktionen från ax till limpa (ja, eller ax till sprit i vårt fall), allt med närproducerade råvaror och vatten från bäcken. En riktig hipsterprodukt med andra ord.

En alkoholfri version av likören är planeras för lansering inom kort. En liten kunskapsbrist kring hållbarhet och konservering (spriten löser ju det där på ett smidigt sätt praktiskt nog) gör att det dröjer lite. Tips kring detta emottas med glädje. Under onsdagen kan ni givetvis prova en betaversion av den alkoholfria likören lika väl som den alkoholhaltiga diton.

Fred, äppelpaj och kärlek!

I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

48 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Shotluckan Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lanseringsfest: Äppelpaj på Systembolaget, Shotluckan Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December