• Evenemang idag
Fredag
8
September 2017
Halmstads kommun Halmstad

Kulturfest

Den 8 september kl 15.00-21.00 kan du uppleva en mängd kulturformer i Andersbergs centrum då kulturfesten går av stapeln. Evenemanget är öppet för alla och gratis. Kom, mingla, ta en bit mat, lyssna på god musik och dansa! Fri entré!

GRÖNEVÅNGS TORG 15.00-18.00
Mellan 15.00-18.00 går det att prova på och delta i olika aktiviteter på Grönevångs Torg mitt i Andersbergs centrum. Precis som förra året går det att prova på ansiktsmålning, kalligrafi, manga och origami. Måla hos Andersbergs bibliotek, besök HFAB-bussen, gå en tipspromenad med Hyresgästföreningen Höghusen, fynda på loppis eller köp något gott att äta i någon av matvagnarna!

15.00 Barnkören med Andersbergskolan

16.00 Aqua Band
Balkantonerna med Halmstadbaserade Aqua band är en riktig stämningshöjare!

FESTLOKALEN 18.00-21.00
18.00 Öppen scen
Upplev Halmstads lokala talanger under Öppen scen med Zonen Andersberg. Vill du uppträda? Det går även bra att anmäla sig på plats.

19.30 Dilanê Live musik (bilden)
En av Kulturfestens höjdpunkter blir Dilanê. Upplev Balkantoner med inslag av jazz och nordiska klanger. Klarinettisten Saman Alias från Irakiska Kurdistan spelar med sin grupp Dilane. Bandet har spelat vid en rad olika evenemang, festivaler och turnéer inklusive en turné till Kurdistan med konserter, workshops och TV-framträdanden. Dilane passar lika bra för den som vill sitta ner och njuta av en konsert som för den som vill dansa till svetten rinner och fötterna glöder!

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT SÄLJA PÅ LOPPISEN?
Anmälan sker senast den 7 september klockan 15.00 på Medborgarservice Andersberg. Max ett bord per person gäller. 50 Sek styck.

MAT
Mobila kocken, matvagn med syriska rätter, Det Goda Livet, Korv-Lars.

ARRANGÖR
Medborgarservice Andersberg i samarbete med Kulturverket, HFAB, Hyresgästföreningen Höghusen, Zonen Andersberg, Andersbergsskolan, Polisens volontärer, Det Goda Livet, Slöinge elektiska, Handbollsandan samt HEM.

Evenemanget är drogfritt och gratis.

Med reservation för eventuella ändringar.

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

39 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads kommun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kulturfest , Halmstads kommun

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November