• Evenemang idag
Torsdag
19
Oktober 2017
Halmstads Teater Halmstad

Ni Skojar Va?

Jesper Odelbergs mycket efterlängtade comeback & Johan Seiges mycket lovande comeup!
Stand-up när den är som bäst! Underhållande! Berörande! Brutal!
Va, varför ska de träffa Riksdagen i slutet på turnén? Läs vidare vetja!
Den här showen är fylld av kärlek, förbjudna skämt och insiktsfulla iakttagelser som lämnar publiken med skrattkramp och funderingar.
JOHAN SEIGE är ståuppkomiker, musikant och blind! Han har jobbat i underhållningsbranschens periferi i hela sitt liv. Håller mycket uppskattade föreläsningar om bemötanden och annorlundahet och om hur det är att bli av med sin syn i vuxen ålder. Uppbyggt på humor och igenkännande reflektioner. Han har trots sin korta ståuppkariär redan fått utmärkelsen Västerås roligaste ett par gånger! Det kanske säger något… om Västerås! Han för publiken rakt in i sina ibland omedvetna fördomar om hur det är att inte se, på ett mycket humoristiskt och insiktsfullt sätt. Projektledare för ett par teaterprojekt som resulterat i en bok, ett par pjäser, turnéer runt riket och har tack vare det under några år haft en stadig inkomst som kulturarbetare. Vilket gör honom unik! Älskar stand-up och musikvärlden där han trivs bäst, befinner sig i och efter 30 år i branschen är på väg att skapa sig ett namn i. ”Allt är inte kul, men det mesta är humor.” Ett citat av Johan Seige han själv inte riktigt förstår men är övertygad om kommer att bli legendariskt.
JESPER ODELBERG är rikare än Jesus, smalare än Buddha och mer avbildad än Muhammed. Han har hållit på med Stand-up i över 20 år. Jesper Odelberg är ståuppkomiker, estradör, musiker, gisslare av samhällets och våra egna svagheter, TV-profil, debattör, vissångare och en mycket uppskattad föredragshållare. När han på nittiotalet tog klivet in i artistvärlden blev han unik. Som rullstolsburen scenpersonlighet har han fått ta en hel del strid med allas våra fördomar om funktionshinder och rullstolar. Jesper är flitigt anlitad av bl.a. företag, organisation och skolor för att hålla föredrag eller StandUp. Dessutom gör han, tillsammans med sitt band, föreställningen ”Den normalfungerande människans börda”
Turnén, Ni skojar va, startar hösten 17 och avslutas inte förrän sommar/höst 18! Komikerduon kommer skoja sig hela vägen till Riksdagen! Japp, ni läste rätt. Sveriges riksdag! De är en gnutta trötta på stympningen av personer med funktionsnedsättnings medborgerliga och mänskliga rättigheter. Hur många måste dö och skilja sig innan nedskärningarna slutar?
När ridån har sänkts och skratten ekar ut medan publiken lämnar sina platser, har Jesper och Johan redan bänkat sig vid entrén. Där kommer komikerduon erbjuda publiken möjligheten att skriva på en namninsamling, frivillig givetvis, vilken de sedan vid turnéns slut lämnar över till ansvariga politiker för att på sitt egna sätt försöka få ordning på behandlingen, eller snarare ickebehandlingen, av personer med funktionsnedsättning.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ni Skojar Va?, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November