• Evenemang idag
  • Evenemang idag
22-23
Sep 2017
Lilla Torg Halmstad Halmstad

Smaka På Halmstad

Lilla Torg får en ny kostym under en tvådagars matfest 22-23 september. Förbered dig på en smakfest för alla sinnen och låt dig inspireras av matkreatörer, köpmän, krögare, bagare och odlare under Smaka på Halmstad 2017.

Tänk dig en saluhall där dofter och smaker från gårdar och producenter runt omkring Halmstad samlas. Ett rum där du möts av en varm känsla och nästan kan känna smaken av krämiga ostar, krispiga morötter och saftiga bär bara av att ta in dofterna. I varje tugga känner du kärleken till det hantverk som ligger bakom de fantastiska smakerna och du får dessutom chans att se och prata med personen som står bakom produkten. Lägg även till ett myllrande restaurangtorg där krögarföreningen erbjuder smakportioner som får smaklökarna att dansa. Denna smakfest vill du inte missa!

Gör en kulinarisk resa i det myllrande restaurangtorget genom att smaka på krögarnas paradrätter. Inom kort startar försäljningen av våra smakrika mathäften på Turistbyrån i Halmstad! Varje häfte innehåller 5 kuponger och går att använda hos krögarna på restaurangtorget. 1 smarrigt smakprov mot 1 kupong, bra va? Häftet kostar 150 kr.

Dryckesbiljetter säljes separat.

I siffror

300 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

180 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lilla Torg Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Smaka På Halmstad, Lilla Torg Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November