• Evenemang idag
Lördag
23
September 2017
Halmstad Teater Halmstad

Thriller Night: The King Of Pop

THRILLER NIGHT ON TOUR - Mer Michael Jackson än såhär blir det inte!

Efter 6 slutsålda shower hösten 2016 hyllas ”Thriller Night – The King Of Pop” av publiken och press – i höst åker showen på Sverigeturné! Ny-premiär den 22 september i Helsingborg och spelas sammanlagt 10 föreställningar i hela 10 olika städer!


Efter lovord från press och med publikrusning i Hässleholm, där showen sattes upp i original, är det ingen tvekan om att showen osar succé! Med spektakulära dansnummer, magiska ballader och en kavalkad av hits framförda av artister & med liveband, är det här den ultimata hyllnings-showen till Michael Jackson! Upplev låtar som ”Billie Jean”, ”I want you back”, ”Beat it”, ”Smooth Criminal” & ”Thriller” live!

Stage Dream utlovar en helt unik show full av energi, detaljer och dans med våra handplockade professionella dansare. Vi hoppas på att den stora scenshowen och den totala showupplevelsen kommer att ge dig ett minne för livet oavsett Michael Jackson-fan eller ej. Med några av Svergies bästa live-musiker som framför Jacksons låtas så likt originalet som möjligt, garanterar vi att du inte kommer gå hem oberörd!

TEAM
Producent & regissör: Viktor Johansson
Koreograf: Mike Gamble & Hanna Amoreus
Musik: Viktor Johansson & Jacob Gustafsson

Mer nöjen på Halmstad Teater
Fredag 6 April 2018
I siffror

61 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Thriller Night: The King Of Pop, Halmstad Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November