• Evenemang idag
Fredag
3
November 2017
Kajskjulets scen Halmstad

John Holm

John Holm — Sveriges kanske störste musiklegend genom tiderna har efter mångårig tystnad ställt sig i rampljuset igen och vi är oerhört stolta och glada att återigen kunna presentera denna unika artist i samarbete med National.
Under 70-talet släppte John tre album som ofta benämns bland de bästa som givits ut i Sverige.
Sordin (-72), Lagt kort ligger (-74) och Veckans affärer (-76). Sedan dess har John varit tämligen sparsmakad,
1975 gjorde han sin första turné och exakt 40 år senare, 2015, var det så dags för den andra, då endast ett fåtal utsålda spelningar gjordes… Sommaren 2017 följer John upp detta med en mindre sommarturné på väl valda spelplatser.
John Holms musik är som en blandning mellan singer-songwriter, rock och progg. Hans egensinniga röst och djupa texter fortsätter att attrahera lyssnare trots att han inte släppt särskilt många skivor.
Inom snar framtid kommer en samlingsskiva med John Holm och en dokumentär om honom spelas för tillfället in. Han är även aktuell med en duett på Per Gessles andra soloalbum som släpps inom kort. Konceptet för konserten är detsamma som tidigare konserter under Johns återtåg: avskalat och sparsmakat.
Sättningen blir John på sång och gitarr, Jesper Whilborg på gitarr samt Johns son Alex på munspel.

Förköp: 280 kr + serviceavgift
Dörr: 300 kr

I siffror

22 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

102 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajskjulets scen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. John Holm, Kajskjulets scen

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari