• Evenemang idag
Lördag
4
November 2017
Halmstads Teater Halmstad

Oskar Linnros

** HÖGT BILJETTRYCK **

Oskar Linnros har varit en nyckelspelare på den svenska musikscenen i över ett decennium, och är fortsatt en ostoppbar innovatör av det vi kallar pop. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet ”Vilja bli” (2010) etablerade sig Oskar som soloartist, och banade samtidigt väg för den våg av soulflörtande pop på svenska som kom efter. Den mångfacetterade uppföljaren ”Klappar och slag” (2013) var ännu ett banbrytande souldoftande epos, som i sin tur befäste Oskars position som en av de allra främsta.


I början av sommaren presenterade Oskar Linnros ”Väntar” – hans första egna släpp på fyra år. Fortsättningen – ”Väntar på en” – släpptes i slutet av augusti. På båda hör vi en Oskar Linnros i sitt livs form – på en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier.

Under sommaren har Oskar Linnros åkt på sin första turné på tre år och frälst tusentals människor. Både fans och kritiker har kunnat bevittna och konstatera faktumet: Oskar Linnros är inte tillbaka – han har alltid varit här. Och som liveartist 2017 är han fortsatt en av landets starkaste. Med en hyllad turné och två av årets mest innovativa släpp i ryggen fortsätter resan även i höst. I november blir det en tio stopp lång turné genom landet, som kommer att presentera Oskar Linnros låtskatt i dess vackraste inramning.

"Jag har aldrig velat det mer, aldrig kunnat det bättre”
– Oskar Linnros

Om spelningen på Way Out West:
”Oskar Linnros är bäst i Sverige - en sann kreatör, en känslomänniska & ett musikaliskt geni” – GP
”Så minutiöst dramatiserad: dekor och kläder i oxblodsrött, mellansnack som sidor ur en dagbok, Al Green från Sundbyberg.” – Jan Gradvall

Åldersgräns: 13 år
Dörrar: 18.30 | På scen: 19:30
Presenteras av KB West

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Oskar Linnros, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari