Onsdag
8
November 2017
STRANDGATAN TJUGO Halmstad

Yukiko Duke - Halmstads Föreläsningsförening

Yukiko Duke
Den livsfarliga läsningen.
Auktoritära regimer har så länge böcker funnits försökt begränsa läsarens och medborgarens makt genom att förbjuda litteratur som ansetts olämplig och på så sätt hindrat spridning av idéer. Litteratur och läsning spelar lika viktig roll idag och i framtiden för såväl barn som vuxna.

Men läsningens former förändras över tid och vi är idag osäkra på vad digitaliseringen betyder för inlärning och förståelse när alltfler läser litteratur på ”skärmen”, on-line eller via e-böcker etc. Denna typ av problematik kommer också att tas upp i denna föreläsning.
Yukiko Duke arbetar som kulturjournalist, författare och översättare. Är känd från Gomorron Sverige i SVT som recensent och kritiker.
Har växt upp med två språk och två kulturer,
mammans japanska och pappans svenska,
och bott i Japan i flera år. Även gett ut böcker om japansk historia och matkultur, samt översatt japansk skönlitteratur bland annat nobelpristagaren Kenzaburo Oe.
Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening
Föreläsningen vara ca 2h.
Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen från kl 18.00.
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Biljetter & tider

Onsdag 8 November 2017 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STRANDGATAN TJUGO). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Yukiko Duke - Halmstads Föreläsningsförening, STRANDGATAN TJUGO

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September