Onsdag
25
Oktober 2017
STRANDGATAN TJUGO Halmstad

Harrie Rademaekers - Halmstads Föreläsningsförening

Harrie Rademaekers
I takt med att vår jord utarmas och landsbygden avfolkas ökar vårt behov av import av stora mängder

grönsaker och övriga livsmedel från utlandet. Detta är en utveckling som redan gjort oss beroende av omvärlden vilket gjort vårt samhälle sårbart.
Med ny innovativ teknik och med stöd av forskning börjar vi nu få möjlighet att starta storskalig produktion av framtida näringskällor i våra städer. Området Food Tech, dvs mötet mellan mat och teknik, har av många klassats som den sista industriella revolutionen.
Detta är en revolution som vi just nu befinner oss i början på och som hjälper mänskligheten att gå från jordbruk till stadsbruk.
Harrie Rademaekers, uppvuxen i en entreprenörsfamilj, har lång erfarenhet av affärs- och konceptutveckling för några av världens starkaste varumärken och organisationer. Han har de senaste åren varit involverad i flera stora samhällsbyggarprojekt i Stockholm med fokus på ett mer socialt hållbart liv.
Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening
Föreläsningen vara ca 2h.
Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen från kl 18.00.
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Biljetter & tider

Onsdag 25 Oktober 2017 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STRANDGATAN TJUGO). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Harrie Rademaekers - Halmstads Föreläsningsförening, STRANDGATAN TJUGO

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September