Torsdag
9
November 2017
Festsalen, Halmstads Teater Halmstad

Halmstads Lunchteater: Expedition Livet med Anders Lundin

Halmstads Lunchteater
Expedition Livet med Anders Lundin
Att gå på Lunchteater ger energi och glädje och är ett trevligt sätt att möta vänner eller arbetskamrater på. Så ta med dig vännen, kollegorna eller dina kunder och upplev en trevligare form av lunch under en och en halv timme. Vi dukar upp god lunch på långbord i Halmstads Teaters Festsal. När ni hunnit äta och prata en stund sätter föreställningen igång. Vi bjuder på en timmes härlig underhållning och denna gång är det Anders Lundin som gästar oss.

Tider
Klockan 11.30-11.40 – insläpp och servering av mat
Klockan 12.00-13.00 – föreställning
Meny
Välj mellan viltfärslängd som serveras med rostad potatis, mixsallad och rostad paprika crème eller fänkålsöverbakad MSC-certifierad torskrygg som serveras med smör- & dillslungad potatis, mixsallad & pepparrots crème.
Eventuella allergier eller önskemål om vegetarisk mat anger ni i samband med bokning av biljetter. Maten kommer från Spis & Deli Halmstad.
Mineralvatten, kaffe och efterrätt ingår.
Om föreställningen
Programledaren Anders Lundin bjuder på visföreställningen "Expedition Livet" för Halmstads Lunchteater. Ackompanjerad av kontrabasisten Jonas Olofsson bjuder Lundin på en föreställning han liknar vid ett sommarprat i P1.
"Jag berättar om saker som intresserat, fascinerat och engagerat mig. Lite som att försöka sätta ord, ackord och melodier till sådant som rullar förbi utanför och inuti huvudet när man tittar ut genom ett tågfönster. En del som är fundersamt, en del är lite roligt och den röda tråden är nog din, min och alla människors vandring på jorden."
Om Anders Lundin
Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare och vi har sett honom leda program som t.e.x. "Expedition Robinson" och "Allsång på Skansen" i SVT.
Kombinera lunchteater och konferens
Önskar du boka möteslokal samma dag för att kombinera lunchteater och konferens, skicka din bokningsförfrågan till konferens@halmstadsteater.se så hjälper vi dig.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center. Ledsagare betalar endast för maten.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Alla biljetterna ska vara uthämtade hos ett biljettombud senast 6 november.
Lunchteatern är ett samarrangemang mellan Riksteatern Halland, Destination Halmstad och Halmstads Teaterförening.

Biljetter & tider

Torsdag 9 November 2017 11:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Festsalen, Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Halmstads Lunchteater: Expedition Livet med Anders Lundin, Festsalen, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September