• Evenemang idag
Lördag
5
Augusti 2017
Halmstad

Golden Gloves Dagen

Som några av er vet, vankas studier på GIH i Stockholm för Douglas i höst. Detta innebär en paus för Golden Gloves regelbundna verksamhet i Halmstad-regionen, men förhoppningen är att bedriva lägerverksamhet ett par gånger per år, både på vintern och sommaren!

Jag vill passa på att tacka alla målvakter som tränat med mig under åren i Halmstad, jag hoppas ni har tyckt att det har varit hälften så kul som jag tyckt!
Som en sista avslutning innan flyttlasset till huvudstaden går, vill jag erbjudan ett sista pass under benämningen "Golden Gloves Dagen". Detta kommer att vara i ca 90 minuter, där första timmen liknar ett drop-in pass i karaktär, och sista halvtimmen består av tävlingar där man kan vinna mycket fina priser från Uhlsport och Golden Gloves! Kostnaden för att delta är precis som under drop-in pass 100kr.

Golden Gloves Dagen är på lördag morgon den 5:e augusti, på Sannarp plan 8.

Varmt välkommna alla keepers, en sista gång!

Bästa målvaktshälsningar,

Douglas / Golden Gloves

I siffror

54 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Golden Gloves Dagen, Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December