• Evenemang idag
Söndag
13
Augusti 2017
Halmstad

Barnens Dag: Mojje

Mojje är uppvuxen i lilla Tvååker utanför Varberg och var tidigt intresserad av sport och musik.
Till en början blev det mest sport, Mojje har provat på det mesta från motocross, slalom, alla sorts bollsporter och brottning.
Efter att ha gått på kryckor åtta gånger och varit gipsad sex gånger valde Mojje att fokusera på musiken istället.

Mojjes pappa spelade i ett band när Mojje var liten och Mojje fick ofta följa med på turnéer och spelningar. Mojjes allra första framträdanden gjordes faktiskt i pappas band och då var det 10 000 röda rosor och Love me tender som gällde.

Första större bandet Mojje var med i hette West Jam och de lyckades ta sig till stora finalen i Rock SM i ålderskategorin under 18 år. Då var Mojje 15 år men riktigt på riktigt blev det först när Mojje var med i bandet Together ca 1997. Together hade en brottarhit med singeln Vänner som även var temat till en populär TV-serie.
Helt plötsligt var det full rulle, med utlandsturnéer och hysteri. Kanske lite för mycket, för Mojje ledsnade på stressen och det ständiga resandet.

I början av2000-talet sprang Mojje och Niklas Wahlgren på varandra och de började jobba ihop. Båda tyckte det skulle vara extra kul att göra ett barnprogram, så de började skriva låtar som Tjaba tjena hallå och Var ligger landet där man böjer bananerna.

TV4 tände på idén med ett program för barn och det gjordes två fantastiska säsonger i TV med Nicke och Mojje och ett par stora turnéer men så fick Mojje veta att han skulle bli pappa och då var det självklart att ta ett break och vara med familjen.
– Det är det bästa jag gjort säger Mojje.

Så gick det en tid och 2005 skulle Tobbe Trollkarl sluta i TV4:s Lattjolajban och då fick Mojje en ny chans att ”tramsa sig i TV” och sen dess har det bara rullat på med guldskivor, stora turnéer, TV-program etc etc.

Café Laxön har öppet och tillhandahåller läsk/kaffe/the, fikabröd, godis, glass, hamburgare, korv med bröd m.m.
Respektera att Laxön är en alkohol och drogfri mötesplats för alla åldrar.

Varmt välkomna!

I siffror

75 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Barnens Dag: Mojje, Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December