• Evenemang idag
Söndag
15
Oktober 2017
Halmstads Teater Halmstad

Teater: Telemakos

Plats: Halmstad Teater

EN BADKARSPJÄS

TELEMAKOS och mamma Penelope bor ensamma i en lägenhet och väntar på att Odysseus ska återvända från kriget, så att familjen kan återförenas. De försöker leva ett vanligt vardagsliv med pannkakor, trasiga lampor och hyreskontrakt som är på väg att gå ut, men världen utanför tränger sig på. När kommer pappa hem? Och varför måste de egentligen vara här? Telemakos får inte svar på sina frågor, men på kvällen, innan läggdags, förvandlas plötsligt badrummet till en flotte på ett stort hav. Tillsammans träder de in i en fantasivärld av skeppsbrott, sjöodjur, sirener och cykloper. I badkaret utspelar sig ett storslaget äventyr, långt borta från vardagen, fylld av saknad efter en pappa som aldrig kommer hem.


TELEMAKOS är en föreställning full av fantasi och allvar, som väver ihop den grekiska myten om Odysses och hans irrfärder med familjen som väntar i en liten lägenhet långt långt bort. Här möts myt och verklighet, äventyr och allvar. Det handlar om när tiden står still och när fantasin och leken blir vägen att klara av verkligheten runtomkring.

PREMIÄR: 29 september 2017 och turné i Halland under hösten
ÅLDERSGRUPP: Från 4 till 7 år
MANUS: Emma Broström
REGI: Petter Heldt
SCENOGRAFI: Karin Dahlström
LJUSDESIGN: Joakim Qvarforth
PRODUCENT: Heléne Lofjärd
SKÅDESPELARE: Tove Wiréen och Emilie Dimitrakopoulou Sahlen

Kontakt: Arrangör Halmstads Teater, Lina Siljegård

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Teater: Telemakos, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November